fbpx

Jouw website beter

vindbaar in Google

Wij identificeren jouw doelgroep, ontdekken via welk platform we hen kunnen bereiken en stellen vervolgens een effectieve campagne strategie op.​

Zoekmachine optimalisatie 

Zoekmachine optimalisatie is het genereren van meer website bezoekers vanuit organische zoekresultaten. Voordelen van zoekmachine optimalisatie zijn: geen kosten per klik, goed meetbaar resultaat, langdurig effect, relevante websitebezoekers en meer naamsbekendheid.

Zoekmachine adverteren 

Het Google Ads systeem moet je vergelijken met een veiling voor zoekwoorden waarbij wordt afgerekend per klik. De advertenties worden getoond boven de oranische zoekresultaten. Voordelen van Zoekmachine adverteren zijn: Direct hoog in Google, tegen lage kosten je doelgroep bereiken en snel de naamsbekendheid vergroten.

Google Display adverteren

Met het Google Display Netwerk kan je ruim 85% van de Nederlandse internet gebruikers bereiken. Het bereik van het Google Display Netwerk is dus enorm. Via display Ads kan je potentiële klanten benaderen met banners op andermans website of app.

Onderzoek

De mogelijkheden op Google zijn oneindig, maar hoe promoot je op de juiste manier jouw product of dienst? Met enkel je kansen verspreiden kom je er niet. Onze online marketing specialisten starten met een uitgebreide online marketing analyse, brengt in kaart waar je doelgroep zich bevindt en welke strategieën de hoogste return on investment (ROI) opleveren.

Advertenties aanpassen

Google biedt adverteerders de mogelijkheid om verschillende advertenties te testen op effectiviteit, ook wel splittesten genoemd. Adverteerders onderzoeken welke variabelen invloed hebben op het succes van een advertentiecampagne.

Analyseren & Optimalisatie

Net zoals een mens niet lang kan zonder zuurstof, kan een online marketing campagne zich niet optimaal voortzetten zonder analyses. We combineren diverse optimalisatie tools om op basis van data het rendement van de advertentiecampagnes te verhogen.

Google Analytics

Met Google analytics krijg je inzicht in waar je websitebezoekers vandaan komen, het gedrag en het profiel van je bezoekers. Webanalytics is het proces van meten, verzamelen, analyseren en rapporteren van de prestaties van je website of webshop om zo het rendement te verhogen.

Retargeting

Met een retargeting campagne via Google advertising is het mogelijk uw vorige websitebezoekers opnieuw te benaderen. Deze websitebezoekers kunnen opnieuw benaderd worden in het Google zoeknetwerk op basis van relevante zoekwoorden. Maar ook in het Google display Netwerk met banners op andersman website of app.

Café du Dôme

Dhr. Mol

"Wij zijn goed geholpen met de online marketing voor ons bedrijf door SDG Works. We hebben merkbaar meer sales online en meer bezoekers in onze winkel sinds dat we gestart zijn met adverteren in Google 3 maanden geleden."

"Wij hopen nog lang samen te kunnen werken met de mensen van SDG!"

Kai Onderhoud

Dhr. Kuiper

"SDG Works heeft mijn bestaande website geprofessionaliseerd. Zij hebben een efficiënte en effectieve werkwijze waardoor er snel resultaat wordt geboekt. Daarnaast werd er goed meegedacht over het webdesign en dragen zij creatieve content aan. Mocht je iemand zoeken voor het ontwikkelen van een website of het proffessioneel uitvoeren van online marketing campagnes dan zal ik SDG Works zeker aanbevelen!"

Marcillaud

Dhr. Marcillaud

"Ik werk al enige tijd samen met SDG en zij helpen mijn bedrijf met mijn online groei. Ik had niet gedacht dat mijn doelgroep op Linkedin zou zitten, maar na een marketing experiment bleek dit absoluut een topkans voor mijn bedrijf te zijn! Ik geniet nu van zo'n 25% meer omzet per jaar"

Plan een gratis strategiesessie

Wij hebben al honderden klanten mogen helpen met het realiseren van groei, via online platformen. Wij gaan graag met je in gesprek om jouw doelen te bespreken, en om te zetten in een groot succes.

$

Geheel vrijblijvend

$

Gratis advies van specialisten

$

Uitgebreide kansen analyse

$

De beste koffie van Rotterdam

+ 31 (0) 6 26 720 754

Stationsplein 45, 3013AK Rotterdam

info@sdgworks.nl

+ 31 (0) 6 26 720 754

Stationsplein 45, 3013AK Rotterdam

info@sdgworks.nl

Over SDG Works

SDG Works is een in Rotterdam gevestigde no-nonsens organisatie. 

Ondernemerschap zit in ons DNA. Sinds 2017 werken wij onafhankelijk voor verschillende partijen om hun sales uitdagingen om te zetten in nieuwe omzetten en digitale groei te realiseren.

 

SDG Works is een geregistreerd handelsmerk. © 2020, alle rechten voorbehouden • KVK: 71556737 

Breng jouw website naar het volgende level

 

Krijg gratis advies over zoekmachine optimalisatie, snelheid & prestaties, mobiele gereedheid en beveiliging van jouw website. Kennis is de weg naar succes! 

Bedankt voor de aanvraag! Tijdens kantoor uren krijg je binnen twee uur reactie.