LinkedIn Kennis

3 manieren om de primaire taal van uw profiel te wijzigen

door | dec 21, 2022 | Linkedin

Kennis is de sleutel voor een groeiende organisatie. Bespaar tijd en geld met de juiste processen en vind nieuwe innovaties waardoor jouw bedrijf nieuwe stappen kan maken.

Linkedin is een liefde van mijn leven, maar net als jij kan ik een beetje argumentatief zijn of gewoon geïrriteerd raken door mijn liefde. Dit gebeurt zowel voor mij als voor Linkedin . Het is een hilarisch en een lastig probleem.

Hier kun je de indruk ervaren die ik had. Linkedin heeft nergens een directe benadering voor, het is slechts een tijdelijke oplossing. Dit is mediterraan of Oost-Europees; Ik bedoel, we hebben oplossingen voor elk probleem. De Amerikaanse overheid geeft je echter niet de oplossing, en niet zoals Linkedin hier doet.

Overschakelen van een tweede taal naar de eerste taal

Dit is slechts een eenvoudige Linkedin- ontploffing:

  • Met de voorkeuren op uw site kunt u de LinkedIn-instelling voor taal aanpassen. U kunt een primaire taal kiezen die u op LinkedIn wilt gebruiken en uw LinkedIn-profiel samenstellen met een andere taal, waarbij uw hoofdtaalprofiel het standaardprofiel is.

Op dit moment is er geen manier om de taal die op uw profiel wordt gebruikt te wijzigen. U kunt echter de onderstaande stappen volgen om een tijdelijke oplossing te maken:

De taal van uw profiel wijzigen als u geen secundaire profielen in een andere taal heeft:

  1. Maak een tweede profiel aan voor de taal die u gewend bent. Als je primaire profieltaal bijvoorbeeld Engels is, maak dan een tweede profiel aan met Engels.
  2. Houd er rekening mee dat u hierdoor wordt gevraagd een nieuwe taal te kiezen als uw primaire profiel.
  3. Kies de gewenste taal voor de primaire taal van uw profiel in de vervolgkeuzelijst Taal van het profiel dat u al heeft.

Voer de vereiste gegevens in om het secundaire profiel te voltooien.

Dat de primaire taal die in uw account wordt gebruikt, wordt gewijzigd in de taal van uw voorkeur. U kunt uw secundaire taalprofiel dat u heeft gemaakt behouden of wissen.

Je kunt je primaire taal wijzigen zodra je een secundaire profieltaal hebt

Je primaire taal wijzigen als je een of meer tweede taalprofielen hebt:

  • U kunt alle informatie van uw andere taalprofielen tijdelijk opslaan in een andere bron.

Elimineer al uw tweede taalprofielen.

Maak een tweede profiel aan voor de taal die u spreekt als uw primaire taal. Als uw eerste taal bijvoorbeeld Engels is Maak een nieuw tweede profiel aan met Engels.

Houd er rekening mee dat u hierdoor wordt gevraagd een andere voorkeurstaal voor uw profiel te selecteren.

Selecteer de gewenste taal voor de primaire taal van uw profiel in de vervolgkeuzelijst Taalselectie van het bestaande profiel.

Voer de vereiste gegevens in om het secundaire profiel te voltooien.

Maak nieuwe profielen voor secundaire talen met behulp van de informatie die u in de vorige stap hebt opgeslagen

Elimineer uw secundaire taalprofiel

Uw profiel kan worden aangemaakt in een andere taal dan het profiel dat u al heeft aangemaakt. Hoewel u de taal van de standaardtaal van uw profiel niet kunt wijzigen, kunt u verschillende extra profielen in verschillende talen maken door de beschikbare opties te selecteren.

Het feit dat je meerdere profielen in verschillende talen hebt, maakt het makkelijker voor medegebruikers en werkgevers om je te bereiken.

Opmerkingen:

Je profiel wordt getoond aan bezoekers in dezelfde taal als de taal waarin ze deze site gebruiken. Als ze deze site bezoeken in een andere taal waarvoor u geen extra account heeft gemaakt, zien gebruikers uw account in dezelfde taal die u gebruikt voor het primaire account.

Het is onmogelijk om een tweede profiel aan te maken, het primaire profiel.

Als u een tweede taalprofiel heeft gemaakt, kunnen bezoekers de taal kiezen waarin ze uw profiel willen zien door gebruik te maken van het vervolgkeuzemenu dat zich aan de rechterkant van de pagina bevindt.

Word LinkedIn Expert

Ontdek bewezen strategieën voor succes op LinkedIn! Maandelijks delen we essentiële tips en trucs om zelf expert te worden. 

Volg ons op LinkedIn

Populaire post

Onze meest geliefde post

Wat is Lead scoring?

Wat is Lead scoring?

In een ideale wereld zouden alle leads die u binnenhaalt even waardevol zijn en dezelfde kans hebben om een klant te worden. Helaas is de realiteit anders. Niet alle leads zijn even waardevol en sommige hebben meer aandacht nodig dan andere. Dit is waar lead scoring...

Hoe stel je een Verkoopproces op?

Hoe stel je een Verkoopproces op?

Als ondernemer is het opstellen van een verkoopproces een essentiële stap om de verkoop van producten of diensten te optimaliseren. Een verkoopproces is een gestructureerde aanpak om de verkoop te stimuleren en te beheren, van het eerste contact met de klant tot het...

Wil jij zelf expert worden?

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief

Z

100% Tevredenheidsscore op Google.

Z

1000+ leden in onze nieuwsbrief.

Z

8+ jaar ervaring op LinkedIn.

Onze kennisbank

Zelf zakelijke leads genereren? Lees onze kennisbank

Wat is Lead scoring?

Wat is Lead scoring?

In een ideale wereld zouden alle leads die u binnenhaalt even waardevol zijn en dezelfde kans hebben om een klant te...

Wat is Lead nurturing?

Wat is Lead nurturing?

In de huidige concurrerende markt is het vinden van potentiële klanten slechts de eerste stap in het verkopen van...