fbpx
Selecteer een pagina

SDG Works

Meer zakelijke relaties

Ben jij op zoek naar nieuwe warme zakelijke relaties?

Een zakelijk netwerk is een belangrijk facet van ondernemerschap, zonder zal je merken dat kansen en omzet teruglopen. Het onderhouden hiervan onwijs belangrijk, daarom richten wij ons op de digitale plek waar je dit kan beheren.

LinkedIn is bij uitstek dé plek waar ondernemers elkaar vinden. Maar je moet natuurlijk wel interessant genoeg zijn om kansen te creëren. Helaas zien wij dat veel gebruikers hier verkeerd mee omgaan. Daarom hebben wij wat bedacht, speciaal voor jou.  

Ontvang GRATIS informatie

Leer hoe je omgaat met jouw Linkedin

Word expert van je eigen leadgeneratie kanaal

LinkedIn is dé omgeving om jezelf als B2B bedrijf te vertegenwoordigen richting je potentiële doelgroep. Het dus belangrijk om rekening te houden met jouw uitstraling op LinkedIn.

Als communicatie bedrijf houden wij ons dagelijks bezig met het creëren van de beste profielen en het neerzetten van winstgevende lead campagnes op LinkedIn.

In deze lastige tijd helpen wij bedrijven graag, daarom hebben wij al onze kennis over LinkedIn in één simpel document geschreven wat jij GRATIS mag downloaden.

SDG Works helpt goed om de doelgroep helder te krijgen en aan te specificeren. Wekelijks is er contact met een medewerker om het proces waar nodig aan te scherpen. Ik heb veel waardevolle connecties opgedaan dankzij SDG Works. Hartelijk dank voor de ondersteuning.
Jennifer Bello

Eigenaar, Just & Judicial

Wij hebben een LinkedIn campagne met SDG Works. Deze  jonge mannen weten waar ze over praten en stellen niet teleur. De communicatie, uitleg en behaalde resultaten zijn super! Aangezien jezelf mee mag denken met de tekst voelt de campagne heel persoonlijk aan. De behaalde resultaten overtroffen onze verwachtingen en het is mij duidelijk geworden wat de waarde van LinkedIn is. Dikke aanrader voor iedereen!

Jeroen Kubbenga

Mede-eigenaar, KS Medical Group

Bedrijven die ons vertrouwen

Factor blue
Logo Kaionderhoud

Heb je dringende vragen?

Als je dringende vraag hebt en met ons team van experts wilt spreken, kunt u contact met ons opnemen via: sander@sdgworks.nl

Spreek ons team vandaag

Plan een GRATIS adviesgesprek

SDG Works

SDG Online services – KvK nummer: 71556737

Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | privacy policy