fbpx
meer klanten afbeelding

Ben jij op zoek naar nieuwe warme zakelijke relaties? 

Door de huidige hectiek omtrent COVID-19  worden netwerkborrels langzaam verledentijd. Hierdoor worden ondernemers uitgedaagd om op andere manieren hun netwerk uit te breiden. Een goed en persoonlijk netwerk is een belangrijk facet van ondernemerschap, zonder zal je merken dat je relaties mist en dat omzet zal teruglopen. Gezien fysieke afspraken niet tot nauwelijks een optie zijn, zullen wij naar digitale platformen moeten kijken om te innoveren

Er is geen ander online platform wat zo goed op werkend Nederland is ingericht als LinkedIn. In een wereld waar we versneld digitaliseren mede door de komst van het coronavirus, is dit bij uitstek dé plek waar ondernemers elkaar kunnen vinden. Maar je moet natuurlijk wel interessant genoeg zijn voor de mensen die op jouw profiel terecht komen. Helaas zien wij dat veel gebruikers verkeerd omgaan met LinkedIn en een te algemeen profiel hebben ingesteld. Met als gevolg dat die nieuwe klant, partner of specialist waar jij naar op zoek bent, toch voor een ander kiest. Wij helpen jou gratis met het goed zetten van dit medium om zo meer kansen te creëren.

 

Zeer tevreden! SDG Works werkt goed en snel en is meedenkend en pro actief.

Stefan Bassant

Eigenaar, Skireizen.nl

SDG Works en haar zijn team zijn professioneel, komen hun afspraken na en leveren wat ze beloven!

Roy Calis

Oprichter, Venture capital

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wordt expert van jouw eigen belangrijkste acquisitie kanaal

Linkedin is dus dé omgeving om jezelf als B2B ondernemer / bedrijf te presenteren en om autoriteit uit te stralen naar jouw potentiële doelgroep. Door de hoge bezetting van gebruikers op platform is het dus belangrijk om rekening te houden met het algoritme en bepaalde tips en tricks om de beste waarde en uitstraling te creëren op Linkedin. Op dagelijkse basis houden wij ons bezig om van Linkedin een acquisitie kanaal te maken voor bedrijven. Nu geven wij de mogelijkheid om GRATIS een tricksheet te downloaden zodat jij voortaan voorbereid bent om met Linkedin aan de slag te gaan. Wil jij nu dit tricksheet + een gratis advies moment om jouw linkedin profiel optimaal in te zetten.

LET OP! Ons advies geven wij maar tot 30 november, daarna verloopt deze mogelijkheid! Meld je dus snel aan op het onderstaande formulier en dan spreken wij je snel.

Over SDG Works

SDG Works is een in Rotterdam gevestigd communicatie adviesbureau.

Ondernemerschap zit in ons DNA. Sinds 2017 werken wij onafhankelijk voor verschillende partijen om hun communicatie uitdagingen om te zetten in nieuwe kansen en groei te realiseren.

 

SDG Works is een geregistreerd handelsmerk. © 2020, alle rechten voorbehouden • KVK: 71556737