fbpx

Één team van gedreven experts

Wij zijn een in Rotterdam gevestigd full service online marketing bureau. Sinds 2017 werken wij onafhankelijk voor verschillende partijen om hun doelstelling om te zetten in nieuwe omzetten.

Ondertussen hebben wij verschillende bedrijven geholpen en meerdere projecten succesvol afgerond. In deze trajecten lag de focus op groei, vernieuwing en het ontwikkelen van een winstgevend online sales proces.

Het ontwikkelproces voor groei moet veel sneller, eenvoudiger en dus een stuk goedkoper kunnen

Café du Dôme

Dhr. Mol

"Wij zijn goed geholpen met de online marketing voor ons bedrijf door SDG Works. We hebben merkbaar meer sales online en meer bezoekers in onze winkel sinds dat we gestart zijn met adverteren in Google 3 maanden geleden."

"Wij hopen nog lang samen te kunnen werken met de mensen van SDG!"

Kai Onderhoud

Dhr. Kuiper

"SDG Works heeft mijn bestaande website geprofessionaliseerd. Zij hebben een efficiënte en effectieve werkwijze waardoor er snel resultaat wordt geboekt. Daarnaast werd er goed meegedacht over het webdesign en dragen zij creatieve content aan. Mocht je iemand zoeken voor het ontwikkelen van een website of het proffessioneel uitvoeren van online marketing campagnes dan zal ik SDG Works zeker aanbevelen!"

Marcillaud

Dhr. Marcillaud

"Ik werk al enige tijd samen met SDG en zij helpen mijn bedrijf met mijn online groei. Ik had niet gedacht dat mijn doelgroep op Linkedin zou zitten, maar na een marketing experiment bleek dit absoluut een topkans voor mijn bedrijf te zijn! Ik geniet nu van zo'n 25% meer omzet per jaar"

Plan een gratis strategiesessie

Wij hebben al honderden klanten mogen helpen met het realiseren van groei, via online platformen. Wij gaan graag met je in gesprek om jouw doelen te bespreken, en om te zetten in een groot succes.

$

Geheel vrijblijvend

$

Gratis advies van specialisten

$

Uitgebreide kansen analyse

$

De beste koffie van Rotterdam

+ 31 (0) 10 30 70 522

Titaniumstraat 41J, 30167GD Rotterdam

info@sdgworks.nl

+ 31 (0) 10 30 70 522

Stationsplein 45, 3013AK Rotterdam

info@sdgworks.nl

Over SDG Works

SDG Works is een in Rotterdam gevestigde no-nonsens organisatie. 

Ondernemerschap zit in ons DNA. Sinds 2017 werken wij onafhankelijk voor verschillende partijen om hun sales uitdagingen om te zetten in nieuwe omzetten en digitale groei te realiseren.

 

SDG Works is een geregistreerd handelsmerk. © 2020, alle rechten voorbehouden • KVK: 71556737 

Breng jouw website naar het volgende level

 

Krijg gratis advies over zoekmachine optimalisatie, snelheid & prestaties, mobiele gereedheid en beveiliging van jouw website. Kennis is de weg naar succes! 

Bedankt voor de aanvraag! Tijdens kantoor uren krijg je binnen twee uur reactie.