fbpx

Neem een kijkje in ons portfolio

Ondernemers laten groeien via online platformen is onze visie. Ondertussen hebben we meerdere partijen geholpen bij het realiseren van hun doelen. Dagelijks houden we ons bezig met opzetten van nieuwe strategieen, advertentiecampagnes en het ontwikkelen en optimaliseren van websites. Met trots presenteren wij ons werk.

Het onderhoud van uw woning is onze zorg

Eerste hulp bij woningschade en onderhoud. Kai ontzorgt u als woningeigenaar compleet, zo houdt u tijd over voor leuke dingen! 

Realiseer innovatief denken

Ons streven is dat innovatie sneller kan worden gerealiseerd. Vind innovaties en groei sneller als start-up of bedrijf.

Wij weten al wat de oplossing voor jouw uitdaging is

Marcillaud helpt je anders kijken naar je eigen business. Je wordt uit je huidige structuur, denkwijze en processen getrokken waardoor je nieuwe mogelijkheden ontdekt. Dit is hoe nieuw te veroveren markten en businessmodellen ontstaan.

Jouw onderneming?

We zijn gepassioneerd over ons vakgebied, gepassioneerd over het werk dat wij hebben neer gezet voor onze tevreden klanten. Heb jij net zoals zij doelen die je graag wilt transformeren in nieuwe omzetten?                          dan nodigen wij je bij deze uit voor een vrijblijvende strategiesessie waarin we jouw doelen bespreken en genieten van een bakje koffie.

Café du Dôme

Dhr. Mol

“SDG Works heeft een breed begrip voor verschillende disciplines en markten. Daarom denk ik dat zij nu, en in de toekomst, nieuwe uitdagingen met succes te lijf gaat. Ga zo door!”

Kai Onderhoud

Dhr. Kuiper

“SDG Works heeft mijn bestaande website geprofessionaliseerd. Zij hebben een efficiënte en effectieve werkwijze waardoor er snel resultaat wordt geboekt. Daarnaast werd er goed meegedacht en dragen zij creatieve ideeën aan. Mocht je iemand zoeken voor het ontwikkelen van een website dan zal ik SDG Works zeker aanbevelen!”

Venture Café

Mvr. Verboom

“Sander heeft veel betekend binnen ons team van Venture Café. Hij staat altijd klaar om zijn handen uit de mauwen te steken en weet makkelijk contacten te leggen binnen het netwerk van Venture Café. Bij mij en veel anderen staat hij bekend als een sociale gezellige jonge man die er alles aan doet om zijn werk goed te doen.”

Plan een gratis strategiesessie

Wij hebben al honderden klanten mogen helpen met het realiseren van groei, via online platformen. Wij gaan graag met je in gesprek om jouw doelen te bespreken, en om te zetten in een groot succes.

$

Geheel vrijblijvend

$

Gratis advies van specialisten

$

Uitgebreide kansen analyse

$

De beste koffie van Rotterdam

+ 31 (0) 6 26 720 754

Titaniumstraat 41J, 30167GD Rotterdam

info@sdgworks.nl

+ 31 (0) 6 26 720 754

Stationsplein 45, 3013AK Rotterdam

info@sdgworks.nl

Over SDG Works

SDG Works is een in Rotterdam gevestigde no-nonsens organisatie. 

Ondernemerschap zit in ons DNA. Sinds 2017 werken wij onafhankelijk voor verschillende partijen om hun sales uitdagingen om te zetten in nieuwe omzetten en digitale groei te realiseren.

 

SDG Works is een geregistreerd handelsmerk. © 2020, alle rechten voorbehouden • KVK: 71556737 

Breng jouw website naar het volgende level

 

Krijg gratis advies over zoekmachine optimalisatie, snelheid & prestaties, mobiele gereedheid en beveiliging van jouw website. Kennis is de weg naar succes! 

Bedankt voor de aanvraag! Tijdens kantoor uren krijg je binnen twee uur reactie.