fbpx

Neem een kijkje in ons portfolio

Ondernemers laten groeien via online platformen is onze visie. Ondertussen hebben we meerdere partijen geholpen bij het realiseren van hun doelen. Dagelijks houden we ons bezig met opzetten van nieuwe strategieen, advertentiecampagnes en het ontwikkelen en optimaliseren van websites. Met trots presenteren wij ons werk.

Marcillaud

Marcillaud helpt je anders kijken naar je eigen business. Wordt uit je huidige structuur, denkwijze en processen getrokken waardoor je nieuwe mogelijkheden ontdekt. 

Venture Capital

De investeringswereld moet transparanter. Door vraag met aanbod te verbinden en te ondersteunen met informatie en onafhankelijk advies ontstaan nieuwe kansen.

Sciencecup

Sciencecup matched start- of scale-up met bedrijven. Het doel is een succesvolle pilot te realiseren. Iedereen kan profiteren van innovatie, zolang het werkt. Daarvoor zijn pilots nodig.

Breeman Tweewielers

Met 1000 m2 zijn wij de grootste speciaalzaak van Goeree Overflakkee. Van elektrische- tot stadsfiets en van Scooter tot Motor, wij hebben het allemaal.

Bricklinq

Ben jij tevreden met hoe je woont? Bricklinq helpt jou geld en tijd te besparen door met de juiste kennis slimmer te wonen. Één overzicht van alles wat is geweest en komen gaat

Zonreizen.nl

De mooiste en leukste vakantie locaties. Ben jij toe aan je volgende vakantie in- of buiten Nederland en wil je niet teveel betalen? Wij bij Zonreizen.nl helpen je graag.

Jouw onderneming?

We zijn gepassioneerd over ons vakgebied, gepassioneerd over het werk dat wij hebben neer gezet voor onze tevreden klanten. Heb jij net zoals zij doelen die je graag wilt transformeren in nieuwe omzetten? Dan nodigen wij je bij deze uit voor een vrijblijvende strategiesessie waarin we jouw doelen bespreken en genieten van een bakje koffie.

Een greep uit onze klanten

Plan een gratis strategiesessie

Wij hebben al honderden klanten mogen helpen met het realiseren van groei, via online platformen. Wij gaan graag met je in gesprek om jouw doelen te bespreken, en om te zetten in een groot succes.

$

Geheel vrijblijvend

$

Gratis advies van specialisten

$

Uitgebreide kansen analyse

$

De beste koffie van Rotterdam

+ 31 (0) 10 30 70 522

Titaniumstraat 41J, 30167GD Rotterdam

info@sdgworks.nl

+ 31 (0) 10 30 70 522

Stationsplein 45, 3013AK Rotterdam

info@sdgworks.nl

Over SDG Works

SDG Works is een in Rotterdam gevestigde no-nonsens organisatie. 

Ondernemerschap zit in ons DNA. Sinds 2017 werken wij onafhankelijk voor verschillende partijen om hun sales uitdagingen om te zetten in nieuwe omzetten en digitale groei te realiseren.

 

SDG Works is een geregistreerd handelsmerk. © 2020, alle rechten voorbehouden • KVK: 71556737 

Breng jouw website naar het volgende level

 

Krijg gratis advies over zoekmachine optimalisatie, snelheid & prestaties, mobiele gereedheid en beveiliging van jouw website. Kennis is de weg naar succes! 

Bedankt voor de aanvraag! Tijdens kantoor uren krijg je binnen twee uur reactie.