info@sdgworks.nl

Rotterdam

010 307 0522

Neem een kijkje in ons portfolio.

Bedrijven ondersteunen in hun groei wensen onze visie. Ondertussen hebben we meerdere partijen geholpen bij het realiseren van hun doelen. Dagelijks houden we ons bezig met opzetten van nieuwe strategieen, advertentiecampagnes en het ontwikkelen en optimaliseren van websites. Met trots presenteren wij ons werk.

Marcillaud

Marcillaud helpt je anders kijken naar je eigen business model. Wordt uit je huidige structuur, denkwijze en processen getrokken waardoor je nieuwe mogelijkheden ontdekt. 

Venture Capital

De investeringswereld moet transparanter. Door vraag met aanbod te verbinden en te ondersteunen met informatie en onafhankelijk advies ontstaan nieuwe kansen.

Sciencecup

Sciencecup matched start- of scale-up met bedrijven. Het doel is een succesvolle pilot te realiseren. Iedereen kan profiteren van innovatie, zolang het werkt. Daarvoor zijn pilots nodig.

Breeman Tweewielers

Met 1000 m2 zijn wij de grootste speciaalzaak van Goeree Overflakkee. Van elektrische- tot stadsfiets en van Scooter tot Motor, wij hebben het allemaal.

Bricklinq

Ben jij tevreden met je woning? Bricklinq helpt geld en tijd te besparen door met de juiste kennis slimmer te wonen. Één overzicht van jouw woning status.

Zonreizen.nl

De mooiste en leukste vakantie locaties. Ben jij toe aan je volgende vakantie in- of buiten Nederland en wil je niet teveel betalen? Wij bij Zonreizen.nl helpen je graag.

Jouw onderneming?

We zijn gepassioneerd over het werk dat wij hebben neergezet voor onze tevreden klanten. Heb jij net zoals zij doelen die je graag wilt transformeren in nieuwe kansen? Dan nodigen wij je bij deze uit voor een vrijblijvende strategiesessie waarin we jouw doelen bespreken en genieten van een bak koffie.

PLAN JE GESPREK MET SANDER:

Gratis strategiegesprek 

Aan het einde van dit strategiegesprek heb je een duidelijk beeld van de volgende stappen die jij kunt nemen om jouw bedrijf een boost te geven.

Neem een kijkje in de agenda van Sander om vandaag nog een afspraak in te plannen. We kijken er naar uit om je binnenkort te spreken! 

Ons strategiegesprek IS PERFECT VOOR:

Ondernemers die hun bedrijf willen laten groeien, zonder eindeloze advertentiebudgetten. 

Bedrijven die hun conversiepercentages en acquisitie willen maximaliseren.

Bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare partner die van hun bedrijf een prioriteit maakt.

Bedrijven die ons vertrouwen

Logo ScienceCup
Logo Kaionderhoud

Over SDG Works

Een in Rotterdam gevestigd communicatie adviesbureau. Sinds 2017 werken wij voor verschillende partijen om communicatie uitdagingen om te zetten in nieuwe kansen.

010 307 0522

Onze nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief en wij houden jou vrijblijvend op de hoogte van nieuwe updates en waardevolle informatie.

Copyright © 2020 - SDG Works - Alle rechten gereserveerd