fbpx

Begin met adverteren op Social media

Identificeer jouw doelgroep, ontdek via welk platform wij hen samen kunnen bereiken en stel vervolgens een effectieve campagne strategie op.​

Instagram

Instagram is het snelst groeiende platform van Nederland. Dagelijks maken er zo’n 2 miljoen mensen gebruik van dit medium. Ontdek hoe er met diverse advertentievormen meer leads, naamsbekendheid en omzet gegenereerd kan worden.

Facebook

Meer dan 1,8 miljard mensen maken gebruik van Facebook. Ontdek hoe we met Facebook advertenties de juiste doelgroep bereiken, hun aandacht trekken en verschillende doelstellingen realiseren. Facebook advertenties zijn ideaal om de bekendheid van uw product of dienst te vergroten.

Linkedin 

Linkedin is het ideale platform voor B2B organisaties om haar potentiële klanten op de juiste manier te benaderen. Ontdek hoe je elke maand op de automatische piloot tientallen hoogwaardige leads kan generen.

Onderzoek

De mogelijkheden op social media zijn oneindig, maar hoe promoot je op de juiste manier jouw product of dienst? Met enkel je kansen verspreiden kom je er niet. SDG Works start met een uitgebreide digital marketing analyse, brengt in kaart waar je doelgroep zich bevindt en welke kanalen de hoogste return on investment (ROI) opleveren.

Advertenties aanpassen

Social media biedt adverteerders de mogelijkheid om verschillende advertenties te testen op effectiviteit, ook wel splittesten genoemd. Adverteerders onderzoeken welke variabelen invloed hebben op het succes van een advertentiecampagne.

Analyseren & Optimalisatie

Net zoals een mens niet lang kan zonder zuurstof, kan een online marketing campagne zich niet optimaal voortzetten zonder analyses. We combineren diverse optimalisatie tools om op basis van data het rendement van de advertentiecampagnes te verhogen.

Content creatie

De uitstraling van jouw bedrijf wil je natuurlijk graag naar voor laten komen. Gebaseerd op jouw wensen creëert SDG Works professionele content die aantrekkelijk is voor jouw doelgroep. Samen met onze fotograven en grafische vormgevers realiseren we unieke foto’s en ontwerpen voor je bedrijf.

N

Foto- en videografie

N

Huisstijlen & grafisch ontwerpen

N

Copywriting

Café du Dôme

Dhr. Mol

"Wij zijn goed geholpen met de online marketing voor ons bedrijf door SDG Works. We hebben merkbaar meer sales online en meer bezoekers in onze winkel sinds dat we gestart zijn met adverteren in Google 3 maanden geleden."

"Wij hopen nog lang samen te kunnen werken met de mensen van SDG!"

Kai Onderhoud

Dhr. Kuiper

"SDG Works heeft mijn bestaande website geprofessionaliseerd. Zij hebben een efficiënte en effectieve werkwijze waardoor er snel resultaat wordt geboekt. Daarnaast werd er goed meegedacht over het webdesign en dragen zij creatieve content aan. Mocht je iemand zoeken voor het ontwikkelen van een website of het proffessioneel uitvoeren van online marketing campagnes dan zal ik SDG Works zeker aanbevelen!"

Marcillaud

Dhr. Marcillaud

"Ik werk al enige tijd samen met SDG en zij helpen mijn bedrijf met mijn online groei. Ik had niet gedacht dat mijn doelgroep op Linkedin zou zitten, maar na een marketing experiment bleek dit absoluut een topkans voor mijn bedrijf te zijn! Ik geniet nu van zo'n 25% meer omzet per jaar"

Plan een gratis strategiesessie

Wij hebben al honderden klanten mogen helpen met het realiseren van groei, via online platformen. Wij gaan graag met je in gesprek om jouw doelen te bespreken, en om te zetten in een groot succes.

$

Geheel vrijblijvend

$

Gratis advies van specialisten

$

Uitgebreide kansen analyse

$

De beste koffie van Rotterdam

+ 31 (0) 6 26 720 754

Stationsplein 45, 3013AK Rotterdam

info@sdgworks.nl

+ 31 (0) 6 26 720 754

Stationsplein 45, 3013AK Rotterdam

info@sdgworks.nl

Over SDG Works

SDG Works is een in Rotterdam gevestigde no-nonsens organisatie. 

Ondernemerschap zit in ons DNA. Sinds 2017 werken wij onafhankelijk voor verschillende partijen om hun sales uitdagingen om te zetten in nieuwe omzetten en digitale groei te realiseren.

 

SDG Works is een geregistreerd handelsmerk. © 2020, alle rechten voorbehouden • KVK: 71556737 

Breng jouw website naar het volgende level

 

Krijg gratis advies over zoekmachine optimalisatie, snelheid & prestaties, mobiele gereedheid en beveiliging van jouw website. Kennis is de weg naar succes! 

Bedankt voor de aanvraag! Tijdens kantoor uren krijg je binnen twee uur reactie.