fbpx

Een uitstraling die jouw bedrijf verdient

De tijd dat een website een visitekaartje was is geweest. Vandaag de dag moet je website een echte marketing-/communicatiemiddel zijn om je doelgroep te bereiken. Je gebruikt je website elke dag opnieuw om bezoekers te trekken en deze websitebezoekers om te zetten in conversie. SDG Works ontwikkelt technisch perfecte websites en converteert bij jouw doelgroep met de juiste strategie.

Toegankelijke vanaf ieder apparaat

Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone of tablet. Dit bepaald veel voor het surfen op internet. Zelfs 61% van de consumenten heeft een beter gevoel bij een mobielvriendelijke website. SDG Works bouwt websites die klantvriendelijk zijn op ieder apparaat.

Makkelijk te onderhouden

Wil je een woord of zin aanpassen? Of een nieuw blog plaatsen? Met ons gebruiksvriendelijke systeem ben je de baas over je eigen website. Gemakkelijk en snel aanpassingen aanbrengen, hierdoor blijft jouw website altijd up-to date wanneer jij dat zelf wilt.

Een design in de stijl van jouw bedrijf

Met een website van SDG Works krijg jij dé unieke online presentatie die jouw bedrijf verdiend. Met de juiste kleuren en designs uit je huidige of nieuwe huisstijl creëren wij een uniek ontwerp die de kwaliteit van jouw onderneming het best presenteert.

Je website goed vindbaar in Google

Een klein percentage website bezoekers typt gelijk de URL van jouw bedrijf in. 96% van iedereen die iets zoekt online doet dit met de Google zoekmachine. Het grootste deel van de bezoekers vind jouw bedrijf door het intypen van een omschrijving van je dienstverlening. Daarom is zoekmachine optimalisatie (SEO) voor ieder bedrijf cruciaal. Een technisch perfecte website levert niet direct betere resultaten in Google, dit is echter wel het basispunt om goed te presteren. Door het toepassen van de juiste SEO strategie realiseer je op de langere termijn meer gratis consistente websitebezoekers via de organische zoekresultaten

N

Hogere posities in Google

N

Meer bezoekers vanuit organische zoekresultaten

N

Geen kosten per klik

Beginnende

Basis website

Het begin aan jouw online visite kaartje, met een basis website van SDG Works maak je een nieuwe, strakke en doelgerichte basis van jouw bedrijf.

R

Binnen 1 week online

R

5 pagina's gevuld

R

Complete website

R

Uniek ontwerp

R

Voor élk apparaat

R

Stock content

R

Eenvoudig te onderhouden

R

Toegankelijke CMS

R

3 correctie rondes

R

Site snelheid: Snel

€995,-

€695

Populair

Premium website 

Klaar voor de volgende stap van jouw Bedrijf?  Ga voor een website waarmee je de markt kan veroveren en jouw concurrent een stap voor bent.

R

Binnen 1 week online

R

15 pagina's gevuld

R

Complete website

R

Uniek ontwerp

R

Voor élk apparaat

R

Stock content

R

Eenvoudig te onderhouden

R

Toegankelijke CMS

R

Onbeperkt correctie rondes

R

Site snelheid: Snel

€1995,-

€1495

Meest populair

Maatwerk website

Heb jij specifieke wensen of  wil je een website groter dan 15 pagina’s. Ga dan voor een website op maat en zie jouw bedrijf  online precies zoals jij dat wilt.

R

Oplevertijd wordt afgesproken

R

Onbeperkt pagina's gevuld

R

Complete website

R

Uniek ontwerp

R

Voor élk apparaat

R

persoonlijke content

R

Eenvoudig te onderhouden

R

Toegankelijke CMS

R

onbeperkt correctie rondes

R

Site snelheid: Snel

Vanaf

€1995

Razendsnelle hosting voor jouw website

Hosting is een gehuurd stukje webruimte op een server die 24/7 in contact staat met het internet. Hosting is van levensbelang als je bezoekers wilt verwelkomen op je website, wanneer je dit niet hebt is je website niet bereikbaar voor potentiële klanten. SDG Works zorgt ervoor dat jouw website ten alle tijden goed functioneerd, razendsnel laad, en goed beveiligd is.

Content creatie

De uitstraling van jouw bedrijf wil je natuurlijk graag naar voor laten komen. Gebaseerd op jouw wensen creëert SDG Works professionele content die aantrekkelijk is voor jouw doelgroep. Met onze fotograven en grafische vormgevers kunnen wij de mooiste foto’s en ontwerpen realiseren. 

N

Foto- en videografie

N

Huisstijlen & grafisch ontwerpen

N

Copywriting

Café du Dôme

Dhr. Mol

"Wij zijn goed geholpen met de online marketing voor ons bedrijf door SDG Works. We hebben merkbaar meer sales online en meer bezoekers in onze winkel sinds dat we gestart zijn met adverteren in Google 3 maanden geleden."

"Wij hopen nog lang samen te kunnen werken met de mensen van SDG!"

Kai Onderhoud

Dhr. Kuiper

"SDG Works heeft mijn bestaande website geprofessionaliseerd. Zij hebben een efficiënte en effectieve werkwijze waardoor er snel resultaat wordt geboekt. Daarnaast werd er goed meegedacht over het webdesign en dragen zij creatieve content aan. Mocht je iemand zoeken voor het ontwikkelen van een website of het proffessioneel uitvoeren van online marketing campagnes dan zal ik SDG Works zeker aanbevelen!"

Marcillaud

Dhr. Marcillaud

"Ik werk al enige tijd samen met SDG en zij helpen mijn bedrijf met mijn online groei. Ik had niet gedacht dat mijn doelgroep op Linkedin zou zitten, maar na een marketing experiment bleek dit absoluut een topkans voor mijn bedrijf te zijn! Ik geniet nu van zo'n 25% meer omzet per jaar"

Plan een gratis strategiesessie

Wij hebben al honderden klanten mogen helpen met het realiseren van groei, via online platformen. Wij gaan graag met je in gesprek om jouw doelen te bespreken, en om te zetten in een groot succes.

$

Geheel vrijblijvend

$

Gratis advies van specialisten

$

Uitgebreide kansen analyse

$

De beste koffie van Rotterdam

+ 31 (0) 6 26 720 754

Stationsplein 45, 3013AK Rotterdam

info@sdgworks.nl

+ 31 (0) 6 26 720 754

Stationsplein 45, 3013AK Rotterdam

info@sdgworks.nl

Over SDG Works

SDG Works is een in Rotterdam gevestigde no-nonsens organisatie. 

Ondernemerschap zit in ons DNA. Sinds 2017 werken wij onafhankelijk voor verschillende partijen om hun sales uitdagingen om te zetten in nieuwe omzetten en digitale groei te realiseren.

 

SDG Works is een geregistreerd handelsmerk. © 2020, alle rechten voorbehouden • KVK: 71556737 

Breng jouw website naar het volgende level

 

Krijg gratis advies over zoekmachine optimalisatie, snelheid & prestaties, mobiele gereedheid en beveiliging van jouw website. Kennis is de weg naar succes! 

Bedankt voor de aanvraag! Tijdens kantoor uren krijg je binnen twee uur reactie.