fbpx

Vind nieuwe kansen door jouw zakelijke netwerk

Vind nieuwe klanten, relaties en/of collega's door jouw zakelijke netwerk te vergroten. Investeer in relaties die niet alleen vandaag wat kunnen opleveren maar ook morgen. Hou jij niet van koude acquisitie maar vind je netwerken een belangrijk facet van jouw werkzaamheden?
Lees dan vooral verder

Klaar met koude acquisite? Begin met warm netwerken

Het is geen aanname om te benoemen dat netwerken een basis facet is voor veel ondernemers. Door de huidige wereldwijde omstandigheden wordt dit vrijwel onmogelijk gemaakt. Wij maken dit weer mogelijk door met onze slimme software en ervaren adviseurs jou te ondersteunen in het vinden van de beslissingsbevoegde personen binnen een organisatie waarmee je graag je netwerk vergroot.

Omdat wij weten dat contact leggen altijd al een ‘numbers game’ is geweest. Spelen wij in op het grote aantal waarin alleen jouw gewenste doelgroep wordt benaderd. Wij gaan met een totaal van 2000 prospects per maand aan de slag op dé online omgeving van werkend Nederland.

Wil jij nou meer weten over hoe wij dit doen en hoe dit zou kunnen aansluiten op jouw organisatie?

Plan Gratis een strategiesessie

Wij hebben al tientallen klanten mogen helpen met het realiseren van groei in hun zakelijk netwerk. Zij doen zelf GEEN koude acquisitie meer en investeren enkel nog in kansen die leuk zij om te bedienen. Lijkt dit je ook wat? Vul dan het formulier in en komt met ons in contact. 

$

Geheel vrijblijvend

$

Gratis advies van specialisten

$

Uitgebreide kansen analyse

$

De beste koffie van Rotterdam

Een greep uit onze klanten

Over SDG Works

SDG Works is een in Rotterdam gevestigd communicatie adviesbureau.

Ondernemerschap zit in ons DNA. Sinds 2017 werken wij onafhankelijk voor verschillende partijen om hun communicatie uitdagingen om te zetten in nieuwe kansen en groei te realiseren.

 

SDG Works is een geregistreerd handelsmerk. © 2020, alle rechten voorbehouden • KVK: 71556737