Leads by SDG Works? Plan GRATIS een LinkedIn adviesgesprek. Klik hier -> 

LinkedIn Kennis

Welk LinkedIn lidmaatschapsplan is het beste voor jou

door | nov 25, 2022 | Linkedin, Social media

Kennis is de sleutel voor een groeiende organisatie. Bespaar tijd en geld met de juiste processen en vind nieuwe innovaties waardoor jouw bedrijf nieuwe stappen kan maken.

LinkedIn is een van de grootste socialen netwerkplatforms die er bestaan. Vanaf 2019 waren er 630 miljoen gebruikers op deze website. Omdat er zoveel professionals zijn die LinkedIn gebruiken, is dit door velen geprezen als het #1 sociale platform om te gebruiken voor professionele netwerken. Uw vermogen om te netwerken op LinkedIn kan verder worden verbeterd door gebruik te maken van de premiumabonnementen. Er zijn verschillende niveaus en elk is gestructureerd voor verschillende behoeften en doelen. In dit bericht laten we u kennismaken met de verschillende lidmaatschapsopties van LinkedIn, inclusief hun unieke functies en voordelen.

Kenmerken van de lidmaatschapsplannen van LinkedIn

Er zijn vijf lidmaatschapsplannen op LinkedIn:
• Basis/ gratis lidmaatschap
• Premium carrière
• Premium Zakelijk
• Sales Navigator Pro
• Recruiter Lite
Uit hun namen kunt u waarschijnlijk afleiden waarvoor elk premium-abonnement wordt gebruikt. Laten we, voordat we op elk daarvan ingaan, eens kijken naar enkele van de algemene functies die worden aangeboden door de premium-abonnementen. Dit zijn functies die niet beschikbaar zijn met het gratis lidmaatschapsplan.

Wie heeft uw profiel bekeken

Met het gratis abonnement kunt u alleen zoveel informatie zien als u deelt met andere gebruikers. Als u uw profiel bijvoorbeeld instelt op anoniem wanneer u de profielen van anderen controleert, zal LinkedIn deze informatie ook verbergen wanneer u probeert te zien wie uw profiel heeft bekeken. In de premiumpakketten kunt u echter aanvullende details bekijken over de mensen die uw LinkedIn-profiel bekijken. Statistieken tonen aan dat het bekijken van profielen de nummer één activiteit is op LinkedIn. Als u dus details kunt bekijken over wie uw profiel bekijkt, kunt u uw netwerk opbouwen.

InMail-berichten

Met InMail-berichten kun je iemand een bericht sturen, ook als je nog geen verbinding met hem of haar hebt. Met InMails kunt u sneller gesprekken beginnen, zonder dat u hoeft te wachten tot de andere persoon een verbindingsverzoek accepteert. Bovendien tonen statistieken aan dat mensen 85% meer kans hebben om InMails te openen dan normale e-mails. Op basis van het premium abonnement dat je hebt, heb je een specifiek aantal InMails per maand.

Premium zoekfilters

Met premium zoekfilters kunt u uw zoekopdracht verfijnen met verschillende parameters. Met een premium zoekfilter kunt u sorteren op anciënniteitsniveau, interesses, bedrijfsgrootte, jarenlange ervaring, functie, locatie en meer.

Profielen per zoekopdracht

Met het gratis LinkedIn-lidmaatschap is er een limiet aan het aantal profielen waarnaar je kunt zoeken. Vaak krijg je een melding wanneer je je limiet nadert tijdens het zoeken op LinkedIn. Premium-abonnementen zoals sales navigator en Recruiter Lite hebben deze limieten niet
Bewaarde zoekopdrachten
Met deze functie e-mailt LinkedIn u profielen die aan uw zoekcriteria voldoen. Met opgeslagen zoekopdrachten blijft LinkedIn naar u “zoeken” terwijl u andere taken uitvoert. Elke week ontvang je e-mailwaarschuwingen met nieuwe profielen die aan je beschrijving/criteria voldoen.

 

De Premium LinkedIn Plannen

Laten we nu eens kijken naar elk van de lidmaatschappen en hun individuele kenmerken bekijken.

Premium carrière

Premium Career is het basispremium abonnement en het geeft je het volgende:
• Drie InMail-berichten
• Details over mensen die uw profiel bekijken
• Uitgebreide netwerktoegang
• Vijf opgeslagen zoekopdrachten
De premiumcarrière kost ongeveer $ 29,99 per maand of $ 239,88 per jaar. Naast de features heeft een premium abonnement ook effect op mensen die jouw profiel bekijken. Het communiceert dat je serieus genoeg bent om te betalen voor extra service, en dat kan veel betekenen als je bijvoorbeeld probeert te worden aangenomen.

Premium zaken

Premium Business is het volgende premiumplan en kost $ 59,99 per maand of $ 575,88 per jaar. Met inbegrip van de mogelijkheid om details te zien over wie uw profiel heeft bekeken, geeft dit plan u
• 15 InMails
• Geavanceerde zoekfilters
• Onbeperkt zoeken
• Uitgebreide netwerktoegang
• Zeven opgeslagen zoekopdrachten
Een Premium Business abonnement geeft je in principe een groter bereik op LinkedIn.

Verkoopnavigator

De functies die zijn opgenomen in de sales-navigator zijn onder meer:

• 20 InMails
• Meer zoekfilters
• Hulpmiddelen voor het bouwen van leads
Het premium sales Navigator-abonnement is ontworpen om u te helpen leads te genereren. Het wordt geleverd met een tool voor het maken van leads, aanbevelingen voor leads en realtime inzichten in bestaande leads en accounts. Het geeft je ook de mogelijkheid om je zoekopdrachten nog verder te verfijnen door meer filters toe te voegen. Je krijgt ook een melding wanneer een van je leads een nieuwe baan krijgt. Het sales Navigator-abonnement kost $ 79,99 per maand of $ 770,88 per jaar.

Recruiter Lite

Recruiter Lite is het hoogste premium abonnement op LinkedIn. Sommige van zijn functies omvatten:
• 30 InMail-berichten
• Een uitgebreid netwerk, tot derdegraads verbindingen
Met dit abonnement heb je toegang tot alle functies die beschikbaar zijn op LinkedIn, inclusief automatisch volgen van kandidaten en geïntegreerde werving. Het is een gestroomlijnde versie van de recruiter van LinkedIn, de krachtigste tool voor het zoeken naar kandidaten van LinkedIn. Recruiter Lite is in feite voor wervingsmanagers en rekruten ter.

Is een premium abonnement het geld waard? 

Veel gebruikers zijn het erover eens dat de voordelen van een premium LinkedIn-lidmaatschap niet vaak meteen duidelijk zijn. Het hangt allemaal af van hoe je de functies gebruikt die je hebt. Aangezien de kern van een premium abonnement de extra functies zijn die u krijgt, voelt het misschien niet de moeite waard totdat u deze functies actief gebruikt. Als u bijvoorbeeld werk zoekt, kunt u met een premium loopbaanabonnement InMails naar recruiters sturen, zelfs als ze zich niet in uw netwerk bevinden. U kunt ook recruiters opzoeken die uw profiel bekijken en proberen contact met hen op te nemen.

Aan de andere kant van het premium spectrum bevindt zich de Premium Recruiter Lite. Het geeft je echt alles. U kunt veel InMails naar medegebruikers sturen en u kunt uw zoekopdracht zoeken en verfijnen tot specifieke personen. U kunt ook automatisch kandidaten volgen die u overweegt.
Deze premium-abonnementen hebben ongelooflijke functies die je kunnen helpen, je carrière vooruit te helpen en je doelen te bereiken. Hoeveel u ermee bereikt, hangt af van hoe u ze gebruikt.

Ons GRATIS Tricksheet

Wilt je jouw LinkedIn-profiel optimaliseren zodat je meer waardevolle klanten kunt converteren? Download onze GRATIS LinkedIn-trucsheet

Volg ons op socials

Populaire post

Onze meest geliefde post

Wat is Lead scoring?

Wat is Lead scoring?

In een ideale wereld zouden alle leads die u binnenhaalt even waardevol zijn en dezelfde kans hebben om een klant te worden. Helaas is de realiteit anders. Niet alle leads zijn even waardevol en sommige hebben meer aandacht nodig dan andere. Dit is waar lead scoring...

Wil jij zelf expert worden?

Ontvang gratis ons LinkedIn Tricksheet

Z

100% Tevredenheidsscore op Google.

Z

115+ bedrijven succesvol voorzien van leads.

Z

64.000+ zakelijke connecties gegenereerd.

Wat klanten zeggen

Meer dan 115 opdrachtgevers vertrouwen op SDG Works.

De communicatie, uitleg en behaalde resultaten zijn super! De campagne voelt heel persoonlijk aan. Dikke aanrader voor iedereen!

Jeroen Kubbenga

Jeroen Kubbenga

Ks Medical Group

SDG Works en haar team zijn professioneel, komen hun afspraken na en leveren wat ze beloven!

Roy Calis

Roy Calis

Tiger CFS

Zeer tevreden! SDG Works werkt goed en snel en is meedenkend en pro actief.

Stefan Bassant

Stefan Bassant

Venturecapital.nl

Sander de Grijff

Heb je vragen of wil je direct van start?

Neem contact op met Sander de Grijff, growth expert bij SDG Works.

Onze kennisbank

Zelf zakelijke leads genereren? Lees onze kennisbank

Wat is Lead scoring?

Wat is Lead scoring?

In een ideale wereld zouden alle leads die u binnenhaalt even waardevol zijn en dezelfde kans hebben om een klant te...

Wat is Lead nurturing?

Wat is Lead nurturing?

In de huidige concurrerende markt is het vinden van potentiële klanten slechts de eerste stap in het verkopen van...