fbpx

Dé juiste kennis over LinkedIn

Kennis is de sleutel voor een groeiende organisatie. Bespaar tijd en geld met de juiste processen en vind nieuwe innovaties waardoor jouw bedrijf nieuwe stappen kan maken.

10 content ideeën voor jouw LinkedIn-pagina

10 content ideeën voor jouw LinkedIn-pagina

Er zijn meer dan 30 miljoen pagina's op LinkedIn. Als de jouwe er niet een van is. Mis je kansen om je inhoud onder de aandacht te brengen van het publiek dat het belangrijkst is voor je bedrijf eenvoudigweg. Als je net begint met je pagina, of een...

Waarom LinkedIn gebruiken? Hier zijn 7 redenen

Waarom LinkedIn gebruiken? Hier zijn 7 redenen

De meeste mensen die deel uitmaken van de zakenwereld en veel mensen die dat niet zijn  hebben een profiel op LinkedIn. Op een gegeven moment hoorden ze waarschijnlijk dat het belangrijk was om lid te worden. LinkedIn wordt gebruikt om te netwerken en, indien nodig,...

Blijf op de hoogte

Kennisbank voor B2B op Linkedin

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe updates en blogs over LinkedIn? Laat dan je gegevens achter.

Volg ons op socials

Populaire post

Onze meest geliefde post

Wij maken van jouw bedrijf onze prioriteit

We overtuigen je graag met onze resultaatgerichte werkwijze

$

Wij werken met B2B bedrijven die hun zakelijke netwerk willen vergroten en willen inzetten als een nieuw gepersonaliseerd leadgeneratie-kanaal.

$

Hiervoor optimaliseren wij jouw LinkedIn-profiel zodat deze perfect aansluit bij je bedrijf en jou zo goed mogelijk presenteert aan je doelgroep.

$

Brengen wij je doelgroep selectief in kaart op basis van specifieke filters, zoals: senioriteit, bedrijfsgrootte, sector, functie, etc.

$

Vervolgens wordt er een strategie opgesteld die past bij jouw persoonlijke tone-of-voice, maar ook bij die van je doelgroep.

$

Per maand worden er 800 prospects in je doelgroep persoonlijk aangesproken met gebruik van de strategie.

$

Doorlopend de campagne houden wij ons continue bezig met het optimaliseren van de resultaten

 

Bedrijven die ons vertrouwen