Leads by SDG Works? Plan GRATIS een LinkedIn adviesgesprek. Klik hier -> 

LinkedIn Kennis

Tips om trending te zijn voor succes op LinkedIn (hoe jij dat ook kunt doen)

door | nov 23, 2022 | Efficiëntie, Linkedin

Kennis is de sleutel voor een groeiende organisatie. Bespaar tijd en geld met de juiste processen en vind nieuwe innovaties waardoor jouw bedrijf nieuwe stappen kan maken.

LinkedIn is een van de meest cruciale tools die worden gebruikt door marketeers van talent. Het stelt ons in staat om contact te maken met onze bestaande contacten, onze vrienden met hun connecties en potentiële mensen die we anders misschien niet zouden ontmoeten. Door hashtags op LinkedIn te gebruiken, kunt u zich ook concentreren op de segmenten van talent die ideaal zijn voor het openen van vacatures en het creëren van een pijplijn met talent. Als je een volger bent en hashtags gebruikt bij het plaatsen van berichten, dan ben je waarschijnlijk LinkedIn-berichten tegengekomen die trending zijn en heb je ook meldingen ontvangen over populaire berichten.
Dit jaar besefte het team van Stories Inc. Dat ondanks het plaatsen van opwindende en originele inhoud op onze Stories Incorporated LinkedIn-pagina, we niet de status van een trending pagina konden bereiken. Daarom hebben we enkele onderzoeken uitgevoerd en verschillende strategieën geïmplementeerd. Binnen een week hadden we de trend voor twee van onze hoofdgebieden!
Tegenwoordig zijn we constant in beweging dankzij deze strategieën, die momenteel het meest effectief zijn. We zijn verheugd om onze tips voor een bloeiende trend met u te delen.

Het belang om de trending feature op LinkedIn te zijn

Waarom wilden we hier bij Stories Inc. Trendy zijn? Onze motivatie was niet geworteld in eigenwaarde of de behoefte aan erkenning; we waren echter geïnteresseerd in het vinden van de meest effectieve marketingmethoden en content voor werving. Als u de melding krijgt dat uw artikel trending is op hashtags, geeft dit aan dat uw stuk inhoud wordt getoond aan LinkedIn-leden die geen deel uitmaken van uw netwerk, met wie u mogelijk geen relatie hebt. Het wordt gedurende een langere periode in feeds weergegeven dan de meeste andere berichten met die hashtag. Belangrijk is dat mensen die de hashtag gebruiken een melding kunnen krijgen om specifiek naar je bericht te kijken!
Kortom, veel mensen die baat zouden hebben bij uw blogpost zullen deze bekijken. Stel je de waarde voor van een trending bericht voor een zeer populaire hashtag zoals #softwareengineering (6.626.219 volgers), #sales (5.653.848 volgers) of #managementconsulting (4.221.462 volgers). Het is ook mogelijk om resultaten te behalen als u uw doelgroep kunt bereiken met een hashtag die specifieker is voor uw branche, gericht is op een bepaalde rol of een ander onderwerp dat verband houdt met uw doelstellingen!

Hoe vergroot je de kans om trending te zijn op LinkedIn?

Eerst een disclaimer: sommige tips die we hebben gedeeld, zijn niet geverifieerd door LinkedIn. De meest aanbevolen best practice voor het posten op LinkedIn is de informatie die door LinkedIn zelf wordt overgedragen. Iedereen zou zijn zoektocht moeten beginnen met het lezen van “What’s in Your LinkedIn Feed” van LinkedIn Senior Director of Product Management, Pete Davies. Hij geeft duidelijke tips en adviezen. Hij zal echter ook uitleggen hoe de LinkedIn-structuur bestaande uit “Mensen die je kent, Chatten over dingen waar je om geeft” wordt uitgedrukt in de inhoud die prioriteit heeft in onze feeds. Hier bij Stories Inc. Lijkt het alsof LinkedIn zijn primaire waarden communiceert in zijn algoritme.
Daarnaast hebben we ideeën verzameld van de LinkedIn Marketing Solutions-blog en van LinkedIn Marketing Solutions. We hebben ook andere strategieën geïmplementeerd nadat we online hadden gezocht naar wat u helpt om opgemerkt te worden op LinkedIn. We kwamen berichten tegen die waren geschreven door Andy Foote van LinkedInsights en die bijzonder interessant en verhelderend waren. Uiteindelijk ontdekten we dat de beste strategie voor ons, en zelfs we werden trending, vast te houden aan onze originele Stories Inc.-stem en deze suggesties.

Gebruik hashtags om onderwerpen te volgen die voor u en uw bedrijf interessant zijn.

Davies van LinkedIn zegt: “Samen met andere berichten van je contacten, kun je deze berichten met hashtags in je feed zien. Als een persoon met wie je contact maakt de hashtag gebruikt die je volgt, krijgt het bericht een extra verhoging! ” Volg dus royaal de LinkedIn-hashtags die betrekking hebben op uw vakgebied en vereisten.

Gebruik hashtags in je bericht, maar niet meer dan drie tot vijf hashtags.

LinkedIn heeft publiekelijk verklaard dat ze niet meer dan drie hashtags aanbevelen. Rond 2020 begonnen ervaren LinkedIn-gebruikers echter andere hashtags te verkennen. Daarom ligt de officiële standaard momenteel tussen drie en vijf hashtags. Stories Inc. Stories Inc. heeft ontdekt dat we het meest waarschijnlijk trending zijn als we de eerste hashtag gebruiken die we kiezen; daarom gebruiken we altijd eerst de hoogste “on the mark” hashtag.

Deel inhoud die discussie bevordert en deelneemt aan de opmerkingen

De regels van LinkedIn verschillen van de andere soorten sociale netwerken. Commentatoren moeten worden beantwoord door te reageren met een opmerking. Je kunt direct in de thread beginnen met chatten (over het onderwerp!) Het is ook belangrijk op te merken dat LinkedIn gebruikers aanspoort om “te reageren op opmerkingen van commentatoren en hen aan te moedigen om heen en weer opmerkingen uit te wisselen”.
Dat is het voor het gesanctioneerde gedeelte van onze cursus. Hier zijn onze suggesties van wat we hebben ontdekt dat voor ons heeft gewerkt.

    • Direct posten op LinkedIn in plaats van andere planningsapplicaties te gebruiken.

LinkedIn staat open voor planningstoepassingen van externe bedrijven en als professionele marketing- en sociale media-experts raden we het gebruik van deze apps aan voor uw sociale agenda en voor een optimale benutting van de tijd van uw personeel. We zijn echter van mening dat rechtstreeks posten op LinkedIn de kans op trending voor specifieke hashtags kan vergroten. Kan dit het gevolg zijn van directe codering door het algoritme? Zeker. Software die het gebruik van LinkedIn mogelijk maakt, is echter gunstig voor bedrijven. We denken dat het veel waarschijnlijker is dat het delen van inhoud op LinkedIn zal leiden tot meer wederzijdse interactie als lid of beheerder. Wanneer je direct naar LinkedIn gaat, zul je merken dat je organische en actievere betrokkenheid bij gesprekken vanzelf volgt.

Deel inhoud die discussie bevordert en deelneemt aan de opmerkingen

    • Upload een video of foto naar uw blogpost. Voeg een video of afbeelding aan je toe.

LinkedIn zegt: “Ondanks de geruchten is het algoritme niet voorstander van een bepaalde stijl van fotografie.” We hebben echter ontdekt dat afbeeldingen die geen stockfoto’s van echte mensen zijn, eerder commentaar en reacties krijgen. Logisch vanuit het perspectief van de gebruiker. Het is moeilijk om voorbij een update in je feed te scrollen met een foto van iemand die je kent of iemand die je hebt ontmoet en niet op de reactiebalk te tikken. Ze zullen ongetwijfeld reageren als je een afbeelding deelt waarop andere mensen staan ​​en hun tagt accounts. Deze foto is opgenomen in een van onze meest populaire berichten, met daarin personen van ons Stories Inc.-team.

Deel inhoud die discussie bevordert en deelneemt aan de opmerkingen

    • Betrokkenheid binnen het eerste uur na plaatsing is essentieel.

Om buiten je netwerk op te vallen, moet je eerst de AI van LinkedIn overtuigen dat de post populair is bij je vrienden. Experts op het gebied van sociale media geloven in het eerste halfuur dat dit het meest cruciale moment is om aan LinkedIn te bewijzen dat je post de kans waard is om trending te worden op je hashtag. Dit betekent dat je je meest vertrouwde connecties moet informeren, dat je onlangs een blogpost hebt gepubliceerd en dat je graag hun mening wilt horen.

LinkedIn helpt medewerkers om het bereik van uw merk te vergroten. Daarom moet u uw rekruteringsmanagers of recruiters, de leiders van uw uitgelichte werknemers en verhalenvertellers laten weten dat u een bericht heeft geplaatst. Als de eerste gebruikers van de inhoud op de pagina’s van een bedrijf de werknemers zijn is dit een mooi aspect. In dit opzicht zijn wij, het team van Stories Inc. En LinkedIn het eens. Kijk eens naar de eerste reactie op een bericht dat we zojuist op onze website hebben gedeeld met het verhaal van het medewerkersteam van Stories Inc.
Er was geen druk op onze teamleden om hun enthousiasme te delen. Wij zweren het! Wij hier bij Stories Inc. zijn overweldigd door alle verhalen van werknemers, inclusief die van onszelf. De passie die we hebben voor verhalen van medewerkers inspireerde ons om te ontdekken hoe we een leider kunnen zijn op LinkedIn voor content die werving bevordert. Wij willen u helpen om uw verhalen over werknemers aan veel potentiële kandidaten voor te leggen.

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe updates en blogs over LinkedIn? Laat dan je gegevens achter.

Volg ons op socials

Populaire post

Onze meest geliefde post

De zinloze wereld van LinkedIn

De zinloze wereld van LinkedIn

LinkedIn: een wereld van spam en mensen die ik niet ken LinkedIn E-mail Ping Wil met u in contact komen. Een andere persoon die ik nog nooit heb ontmoet en die geïnteresseerd is om met mij in contact te komen. Iemand anders die wil weten of ik geïnteresseerd ben in...

Wil jij zelf expert worden?

Ontvang gratis ons LinkedIn Tricksheet

Z

100% Tevredenheidsscore op Google.

Z

115+ bedrijven succesvol voorzien van leads.

Z

64.000+ zakelijke connecties gegenereerd.

Wat klanten zeggen

Meer dan 115 opdrachtgevers vertrouwen op SDG Works.

De communicatie, uitleg en behaalde resultaten zijn super! De campagne voelt heel persoonlijk aan. Dikke aanrader voor iedereen!

Jeroen Kubbenga

Jeroen Kubbenga

Ks Medical Group

SDG Works en haar team zijn professioneel, komen hun afspraken na en leveren wat ze beloven!

Roy Calis

Roy Calis

Tiger CFS

Zeer tevreden! SDG Works werkt goed en snel en is meedenkend en pro actief.

Stefan Bassant

Stefan Bassant

Venturecapital.nl

Sander de Grijff

Heb je vragen of wil je direct van start?

Neem contact op met Sander de Grijff, growth expert bij SDG Works.

Onze kennisbank

Zelf zakelijke leads genereren? Lees onze kennisbank